Nov izdelek

Kafuter 50 ml K-303 UV lepilo akril prozoren lepilni UV sušenja lepilo in Lepilo Steklo z 9LED UV Svetilka

999 Izdelkov

€9.35

-17%

€11.40

Dodaj na moj seznam želja

Značilnosti Izdelka :

K-303 je namenjena za lepilo, akril (PMMA) ali z akrilnim lepilom med steklo in kovine med visoka lepilna moč, npr., akril panoji, samolepilni akril izdelkov , ampak tudi za druge prosojne plastike, kot so PC , PVC, PS, ABS in drugih plastičnih mas, samolepilne pritrjevanje , lepljenje z odličnimi rezultati, kot so plastičnih škatlah, plastičnih izdelkov , kot so lepljenje.

Ključni kazalniki uspešnosti :

Videz: svetlo prozorno tekočino Viskoznost cps: 550 ± 100 (Brookfield DV-II viscometer pri 25 ° C , SC 4-15 rotor ) Trdota ( Shore D): 53 (GB / T 531-1999 zdravljenju test )

Tipično za zdravljenje narave:

K-303 bo treba pozdraviti pod ultravijolično svetlobo , sonce bo počasi strjenih . 220-260nm vir svetlobe, ki pomaga površine pozdravi .Zdravilo hitrost , globino, in v končni fazi sušenja učinek je suho in UV svetlobe , časa izpostavljenosti , prepustnostjo svetlobe povezano gradivo .Predlagal eksperimentov za določitev končne proces strjevanja .

Določanje položaja čas :

6s-125W PHILIPS visokim pritiskom, fluorescentne žarnice , za 4,5 mW / cm ⊃2; UVA 3 mm debele PMMA / PMMA

Tipičen pozdraviti lastnosti:

Natezno strižna trdnost (GB 7124-86) prekriva območje 25 × 5 = 125mm2: PS / PS ,4-5MPa uničiti tako PS 30 ° C

Uporabite ta postopek:

1 .Glede na material za površinsko obdelavo , površina suha in čista , brez šibke mejna plast ; 2 .vmesnik lepilo, vezavo materiala na potrebo po stalnem premaz, bodite previdni, da ne, da se razpršijo ; 3 .lahka postavitev lepilo v kratki uv lučka za sušenje sevanja, dokler roko nudging omejeno; 4 .da odstranite odvečno lepilo z nožem za strganje lepilo, overflow , ali mehko krpo , papirnato brisačo in nežno brisanje odvečno lepilo lahko tudi namočene v aceton, alkohol obrišite ; 5 .celotno zdravilo skrajni čas, sevanja , dokler popolnoma pozdraviti , opomba temperatura ni previsoka ; 6 .namočeno v aceton, alkohol, čiščenje material z mehko krpo ali papirnato brisačo in nežno obrišite vezave dobro material .

Navodila za uporabo:

1 .lepljiva površina čista, suha in brez masti , lahko obrišite z acetonom , sušilnik za lase . 2 .UV lučka postavljen za zdravljenje , sušenja stopnja je odvisna od lepilo, ki absorbirajo svetlobo energije iz vira svetlobe, povezane s prepustnostjo svetlobe materiala in drugih dejavnikov . 3 .delovanje naj ne pritiska preveč težko biti lepljivo in se ga ne sme večkrat prestavljen poleg adherend. 4 .uporaba ostali lepilo ne pade nazaj v originalni embalaži, da se prepreči onesnaženje.

Opomba:

Preprečiti stik z očmi, kožo in oblačili .Ta par oči in rahlo draženje kože.Če po nesreči oškropijo v oči , takoj sperite z veliko vode , tako da ni treba iti v bolnišnico.Takoj izperite z milom in vodo po stiku s kožo.Prosimo, pranje, preden jih lahko nosili oblačila.Ne dovolite, da stiku z otroki .

Shranjevanje:

Ta izdelek je občutljiva na svetlobo in toploto , morate shranjevanje v hladen, suh prostor, stran od svetlobe pod 28 ° C, ki velja eno leto .

Package:

1 x 50 ml kafuter K-303 1 x 9LED UV svetilka(ne vključuje baterijo)

  • Področje Uporabe: Plastike, kovine, les, steklo PMMA PVC, ABS
  • Vrsta: Caulk
  • Številka Modela: K-303
  • Uporaba Materialov: Plastični

Oznake: fix uv, 65 g kafuter, 21700 celic baterije, kovinski popravila, uv svetloba bliskavice 365nm, pu lepilo, stekla uv lepilo, crack plastično lepilo, hitro uv lepilo, uv plastičnih fluo.

Napiši mnenje

Kafuter 50 ml K-303 UV lepilo akril prozoren lepilni UV sušenja lepilo in Lepilo Steklo z 9LED UV Svetilka

Kafuter 50 ml K-303 UV lepilo akril prozoren lepilni UV sušenja lepilo in Lepilo Steklo z 9LED UV Svetilka

Napiši mnenje

Podobni izdelki