Nov izdelek

65MM Smolo Kompleti Goku smolo Vojak Model self-assembled TD-2109

999 Izdelkov

€11.45

-11%

€13.01

Dodaj na moj seznam želja

Izdelek Navodilo:

1. Naši izdelki Modelu so vse smolo samo belo-film predmeti, ki zahtevajo, poliranje, sestavljanje in barvanje.So nedokončane, in boste morali kupiti orodja in barve ločeno

2. Velikost izdelka 1/35 je približno 50 mm v višino, velikost 1/24 je približno 75 mm v višino, velikosti 1/18 je približno 90 mm

3.Izdelek materiala je mednarodno sprejeto visoko kakovostne smole z likovno oblikovanje v podrobnosti in srednje trdote.Smole materiala, sama po sebi ni odporni na obrabo, tako proizvodne potrebe, da bodite previdni.Izdelki so embalaža škatle in izdelkov kartice.

4. Če ste prejeli izdelek, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Zagotovljeno je, kot bomo odgovorni za naročilo in rešiti vaše težave.

5. Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas pet zvezdic, najlepša hvala!

6. Navodila, Nasveti: V primeru, da je vse ukrivljen del, lahko udarec in toplote z za lase, dokler ne postane mehko, nato ga je mogoče opraviti v različne oblike.

Razmerje: 1:32

Material: ployresin

Lista de embalagem: 1 kos vojak

Tamanho: 6.5 cm

Nota: Este produto precisa de pintar por si mesmo

  • Opozorilo: Self-assembled
  • Količino Predmetov v Set: 11
  • Lestvica: 1
  • Material: Smole
  • Starostni Razpon: > 14 let

Oznake: lego moc, 1 10 smolo bankrot, smole slika model komplet vojaške, warhammer 40k smolo modeli, shikamaru, model tamiya, gundam mg, gundam, dragon ball slika goku ssj4, dragon ball.

Napiši mnenje

65MM Smolo Kompleti Goku smolo Vojak Model self-assembled TD-2109

65MM Smolo Kompleti Goku smolo Vojak Model self-assembled TD-2109

Napiši mnenje

Podobni izdelki