Nov izdelek

2009 Pu-erh Zrel Chagao Shu Smolo Krema Cha Gao Instant Čaj Ekstrakt

999 Izdelkov

€14.58

-42%

€25.57

Dodaj na moj seznam želja

[GRANDNESS] 2009 leto Zrel Pu er Chagao Zlato Kositrne Folije za Pakiranje Shu Puer Smolo, 50 g, Kitajski Erh Čaj Krema Cha Gao za hujšanje

Cena : cena je samo za Puer Chagao čaj, Ne vključuje Kamjove 300 ml.

Ime Izdelka: Zrel Erh Cha Gao

Količino (Težo): 0,5 g - 1.0 g /pc,

Pakiranje: Darilna Pakiranja

Datum proizvodnje: Narejen v letu 2009 leto

Rok trajanja : Ne iztekom roka, da ga pod pečat v hladnem in suhem prostoru.

Puer Cha gao, ki je začel v T ang Dinastije, zrela tehnologija v Pesmi Dinastije,priljubljena v Qing Dinastije, je bila izključna pijače in darila za tuje misije Qing kraljevo državne slovesnosti, in pozneje izginil z razpadom Qing Dinastije,po letu 2006, in spet nazaj z vzponom Pu ' er čaj, je postal novi središču pozornosti tistih, ki so zainteresirani.Pu ' er Cha gao je zdravstveni vidiki qingfei vrstico; dol tri visoke; trezen up Yangwei; lepotno nego telesa; anti-oksidacija, anti-aging; Prehrana; anti-utrujenost; dosežek Način osem večjih učinkov na zdravje.Njegova glavna funkcija je, da faktor, ker čaj polifenoli iz smetane,polifenoli do 60.9% v cha gao, deset krat višje od običajnih čaj!

Cha gao bistvo je visoke čistosti, so zelo občutljive na kakovost vode, če ni s morebitne nečistoče v destilirano vodo piva, čaj kremna juha pregleden svetlo rdeča; če šibko alkalna mineralna voda, čaj čaj prilepite več fenol hitro spremeni v thearubigins in druge koristne snovi, tako da rdeče juha hitro, zelo dobro za zdravje, okus več alkohola.

Ostanki in odpadki pivovarn način : Prvič, skuhamo pitne način: 1, s pot napolnjena z mineralno vodo (samo izpolnite 800ml, 500 ml, da 800ml vode, lahko izberete po okusu odtenki), segrejemo do vrelišča. 2, v čaj 1 g. 3, kuhamo, dokler kuhanjem čaja vse stopljeno (približno 1 minuto), lahko pijete v skici pokal. 4, Če pustite, da se ohladi na približno 60 stopinj, ko pijačo, nato pa juho pregleden, rdeča barva, okus boljši.

Druga, kuhana v čaj metode: 1, nežno zaprti torbe, dal cha gao v skodelico. 2, v vrelo vodo, opazovanje barve, vonj po aromo lahko pijačo. 3, na vrečko cha gao (0.25 g kuhana 150-200 ml vode okusu), je količina vode, se lahko prilagodi glede na osebni okus. 4, čeprav je enostaven za pivo, pijača okus boljši, če uporabite zavre pitne način.

Pu ' er cha gao je instant čaj, enostaven za pivo, polnjenje v preostali čas so pogoji priporočljivo, da zavre pitne metoda

boljšega okusa.

  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: sheng pu erh, puer čaja 40, pu erh čaj olje, haiwan, nosoo puer čaja, čaj yunnan, pu erh čaj pot, pu erh čaj kozarec, puer čaja pokal, puer čaja.

Napiši mnenje

2009 Pu-erh Zrel Chagao Shu Smolo Krema Cha Gao Instant Čaj Ekstrakt

2009 Pu-erh Zrel Chagao Shu Smolo Krema Cha Gao Instant Čaj Ekstrakt

Napiši mnenje

Podobni izdelki