Nov izdelek

A++Kakovosti 2016.0 keygen Bluetooth V9.0 vci za delphis avtomobilov, tovornjakov, OBD2 diagnostično orodje BREZPLAČNO Ladja

999 Izdelkov

€28.62

Dodaj na moj seznam želja

Obvestilo: če ste donnot vedeti, kako namestiti optičnega bralnika ali izpolnjujejo težave pri namestitvi .pls vizitko, da smo .pomagali vam bomo rešiti ,hvala vam ! ( hej ,vsi ,pls pusti me meassage cd, ki ga potrebujete , ali bomo poslali 2016.0 najnovejšo različico neposredno ,hvala vam ! ) Advatages za nakup tega orodja

1.Celotno Prevajanje Jezikov:

Angleščina, Cesky, Dansk, Nemški, Espanol, Francais, grški, Hollands, madžarska, Italija, Norsk, poljski, Romuniji, ruski, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turški.

2.O sistem: podpora računalniški sistem: XP, WIN7 in WIN8 (32 bit in 64 bit)

ZMAGO 10 sistem 32-bitni sistem bolj stabilen, WIN10 sistem 64-bitni sistem je odvisna od konfiguracije računalnika.

3.O programski opremi: 2016.0 najnovejše prišel .lahko podpirajo več modelov.z brezplačno tipko povezavo za prenos . 2015.3 staro različico ,podporo avtomobilov pred letom 2014. z brezplačno keygen.lahko aktivno sami . 4.O jeziku: 21 Jeziki: bolgarščina, katalonščina, češčina, Denish, nizozemski, angleški, estonski, finski, francoski, nemški, grški, madžarski, italijanski, latvijski, litvanski, norveški, poljski, portugalski, romunski, ruski, Serbien, španski, švedski, turški Obvestilo: 2015.3 samo podporo avtomobilov pred letom 2014 .če potrebujete najnovejše .izbirate lahko 2016.00 .podpora 2016 let.to scanner je hitro in zanesljivo diagnostično orodje, ki služi kot povezava med vozilom in računalnik.Deluje na oba stara in nova vozila.

Z AVTOMOBILI, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za avtomobile in lahka dostavna vozila iz leta 1988 dalje.Skupaj 47 različnih blagovnih znamk.S TOVORNJAKI programski paket, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za lahka in težka gospodarska vozila, avtobusi, prikolice od leta 1995 dalje.

Skupno 37 različnih blagovnih znamk.Diagnostični program GENERIČNE je namenjen zakonodaje, ki temelji diagnostike, ki so posebej izbrani za emisije, povezane kode napak.GENERIČNO je vključena v AVTOMOBILE in TOVORNJAKE paketov.

Multiplexer funkcijo, 2xHS LAHKO (ISO 11898-2), SW LAHKO (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL in (SPI, analogni, 5volt out).

V serijski naredimo naslednje:

1) Berejo in erase kode napak ; 2) Preberite v živo podatkov ;3) Osnovne nastavitve ;4) Scan funkcijo ;5) v Celoti v skladu z eOBD/OBDII standard ;

To lahko storite z naslednjim: 1. Izdelava posebnih serijskih diagnosticiranje ;2. Scan funkcijo;3. EOBD/OBDII komunikacije;4. Serijska Sistemov ;5. Motor ;6. Vžig ;7. ABS ;8. Storitev reset ;9. SRS ;10.Immobilizer ;11.Instrument ;12.Udobje sistem ;13.Gear box), itd.

Iter Featurs

FLIGHT RECORDER

Z letom diktafon, funkcija vam omogoča, da posnamete parametrov v realnem času, medtem ko ste vožnjo vozila.Med snemanjem lahko s pritiskom na gumb, označite določene napake, tako da lahko razišče zaznana napaka na kasnejši čas.CDP+ je opremljen z vgrajenim pomnilnika tako odstranijo potrebo, da bi računalnik.Pomnilnik voziček niso vključeni v paket .

PREVERITE NAPETOST

Ko CDP+ priključena na vozilo, bo enota preverite napetost akumulatorja vozila in se samodejno prilagaja vozila ravni napetosti 12 ali 24 voltov.Če je napetost postane previsoka ali prenizka, CDP+ vas opozorijo z obema zvoka in svetlobe in boste tudi opozorjeni z ikona za baterijo v naše diagnostično programsko opremo.

ŠTEVILKE ŠASIJE VIN

V naših AVTOMOBILIH programske opreme, smo pametno funkcijo, ki omogoča, da je prebral številke šasije iz vozila, da bi radi, da diagnosticirati.To zagotavlja, da je pravi model in leto je izbrana možnost samodejno.Poleg tega oznaka motorja za vozila, ki so pogosto na voljo na trgu, je tudi izbran samodejno.

ISS

Inteligentni Sistem Skeniranja (ISS) scans skozi vse sisteme v vozilu in prikazuje kode napak, ki so shranjene v vsakem sistemu.To prihrani čas in dobili boste hiter pregled dejanskega stanja celotnega vozila.Ko ISS je popolna, lahko izberete poseben nadzorni sistem za analizo rezultatov v nadaljevanju.

ISI

Inteligentni Sistem za Identifikacijo (ISI), ki določa in samodejno izbere vrsto krmilnikom, ki je nameščen v vozilu.To zagotavlja, da so diagnostični sejo je opravljen pravilno s pravilno parametrov, kot je potrebno.

Postavka Funkcija

POROČILO FUNKCIJA

Pod to funkcijo kartico, boste lahko videli, prilagoditvami in prilagoditve, ki so mogoče za določeno vozilo brez vozila, ki je blizu vas.Skupaj s pomočjo besedil, kot vodilo, lahko načrt in biti učinkoviti pri svojem delu; tudi v kompleksnih situacijah.

OBD-FUNKCIJE

CDP+ je opremljena z edinstveno multiplexer tehnologija, ki omogoča, da se uporablja za vse vrste vozil, ne glede na napetostni ravni in komunikacijske standarde.Za tista vozila, ki ne uporabljajo standardni 16-pinski priključek, ponujamo celoten nabor potrjenih in prilagojene napajalnik, kable in kompletov.

UNIVERZALNI

Za večino OBD funkcije, kot so prilagoditve in programmings, so podrobna navodila in pomoč, da vam pomagajo v vaše diagnozo delo.Našli boste korak za korakom informacije o pogoji, pripravo in izvajanje različnih funkcij, zaradi česar tudi najbolj kompleksna funkcija preprost za opravljanje

FUNKCIJO ZA POMOČ

Za večino OBD funkcije, kot so prilagoditve in programmings, so podrobna navodila in pomoč, da vam pomagajo v vaše diagnozo delo.Našli boste korak za korakom informacije o pogoji, pripravo in izvajanje različnih funkcij, zaradi česar tudi najbolj kompleksna funkcija preprosta za izvajanje.

Podprte Vozil

Podprte modela avtomobila : Alfa Ro.meo,Au.di,B M. W,Cadi.llac,Chevro.pustite,Chr.ysler,Citr.oen, Da.cia,Dae.woo,Dod.ge,Fer.rari,Fi-po, Fo.rd,Hon. da,Hyun.dai,Je.uzu,Ive.co,Jagu.ar,Je-ep,Kia,Lambor.ghini,Lancia,La.nd Ro.ver,Le.xus,Lotus,Mahundra/Re.nault, Maserati,Maz.da,Merc.ed-es,M. G,Mini,Mitsu.bishi,Ni.ssa.n,Op. el/Vauxhall,Peug.eot,Por-sch.e,Ren.ault,Rolls-royce,Rov.er,Sa.ab, Mdr.ung,Seat,Sko.da,Sm-a.rt,Ss.ang Yong,Subaru,Suz.uki,Igrača.ota.VW itd...

 • Postavka Vrsta: Avto Diagnostiko Kabli in Konektorji
 • Ime Modela: 9.0
 • Postavka Višina: 8inch
 • Zunanje Testiranje Certificiranje: ce
 • Vrsta Materiala: Plastični
 • Blagovna Znamka: VD DS150E CDP
 • Posebne Funkcije: USB
 • Moč: w
 • Strojna Oprema Različica: 2016
 • Elektronski: No
 • Element Teža: 0.5kg
 • Različico Programske Opreme: 2016
 • Element Širina: 9inch
 • Postavka Dolžina: 10inch
 • Napetost: v

Oznake: cdp plus, delphi ds150e, delphi diagnost, delphi diagnostični ds150e, vci diagnostični tovornjak, kabel vci ds150e, 2017 r1, ds150e, varovalka polje pin, avto diagnostični aparat.

Napiši mnenje

A++Kakovosti 2016.0 keygen Bluetooth V9.0 vci za delphis avtomobilov, tovornjakov, OBD2 diagnostično orodje BREZPLAČNO Ladja

A++Kakovosti 2016.0 keygen Bluetooth V9.0 vci za delphis avtomobilov, tovornjakov, OBD2 diagnostično orodje BREZPLAČNO Ladja

Napiši mnenje

Podobni izdelki